Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  https://athenstransport.com/strikes

Σήμερα Δευτέρα 6/2:

  • Οι σταθμοί άνοιξαν και πάλι. Κλείνουν από τις 18:00 οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός του Μετρό με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. 
  • Ακυρώσεις των τελευταίων βραδινών δρομολογίων ΟΣΕ – Προαστιακού. Αναλυτικά.

Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 και τα Τρόλεϊ μεταξύ 8:00 – 21:00. Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας απαιτείται μία ώρα, ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται ως και μία ώρα νωρίτερα.

Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα κινούνται μεταξύ 10:00 – 17:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Για την αποκατάσταση των δρομολογίων του Τραμ απαιτείται 1μιση ώρα, ενώ θα αρχίσει να αποσύρεται και 1μιση ώρα νωρίτερα.

Ειδικά για το Μετρό, ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Αεροδρομίου καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, με όλους τους συρμούς της γραμμής 3 να τερματίζουν στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας. Η μετακίνηση προς και από το Αεροδρόμιο θα γίνεται μόνο με Λεωφορεία, μεταξύ 9:00 – 21:00

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού σε όλη την Ελλάδα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου

Όσον αφορά τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ, αποφάσεις για συμμετοχή ή μη στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αναμένονται να ληφθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο twitter για αμεσότερη ενημέρωση.

Πηγή: Π.Ο.Σ., ΣΤΑΣΥ, ΟΑΣΑ

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Creative Commons License Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.