Επίθεση σε ελεγκτή εισιτηρίων από ληστές σε λεωφορείο – Τρεις συλλήψεις

Jose HERNANDEZ Camera 51/Shutterstock.com

Άγρια επίθεση από τρεις νεαρούς επιβάτες οι οποίοι τον λήστεψαν την ώρα που εργαζόταν δέχθηκε ελεγκτής της ΟΣΥ το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όλα ξεκίνησαν την ώρα που ήλεγχε το εισιτήριο μιας επιβάτιδος μέσα σε λεωφορείο της γραμμής Α2 στη λεωφόρο Αμφιθέας. Τότε δέχθηκε χωρίς καμία αιτία την άγρια επίθεση από τρεις άλλους επιβάτες που πήγαιναν για μπάνιο. Ο ένας πρώτα του άρπαξε το τσαντάκι με το μηχάνημα ελέγχου των εισιτηρίων και προσπάθησε να διαφύγει.

Η επίθεση συνεχίστηκε εκτός του λεωφορείου, με τους τρεις νεαρούς να του προκαλούν χτυπήματα και ένας μάλιστα από αυτούς τον δάγκωσε, όπως έδειξε η εξέταση από τον ιατροδικαστή. «Με χτυπούσανε από παντού! Με ρίξανε κάτω! Με χτυπούσανε με τα πόδια τους! Μάλιστα ο ένας είχε περάσει ένα κλειδί και με χτυπούσε με το κλειδί από το μηχανάκι», αναφέρει ο ελεγκτής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, οι τρεις αλλοδαποί δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα για την επίθεση, με τον ελεγκτή να έχει υποβάλλει μήνυση για απόπειρα ληστείας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Σημειώνεται ότι μόλις τον τελευταίο καιρό έχει γίνει προσπάθεια για την αύξηση του αριθμού των ελεγκτών στα λεωφορεία της ΟΣΥ, οι οποίοι προηγουμένως είχαν μειωθεί σε μόλις 35 άτομα για ολόκληρη την Αττική. Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπαίδευση των νέων ελεγκτών οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ, με το συνολικό αριθμό τους να φτάνει πλέον τα 100 άτομα.

Πηγή: star.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*