Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς τηλεδιοίκηση επ’ αόριστον σημαντικά τμήματα γραμμών του Προαστιακού της Αθήνας

0
Το ζήτημα της λειτουργίας της τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο επανέρχεται στο προσκήνιο μετά το επικίνδυνο συμβάν της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, όπου τα χειρότερα αποφεύχθησαν λόγω της παρατηρητικότητας ενός μηχανοδηγού και ενός σταθμάρχη. Αν και η σπουδαιότητα της λειτουργίας του συγκεκριμένου συστήματος (εφόσον λειτουργεί πλήρως) επιβεβαιώθηκε μετά το...

Πειραιάς: Σύλληψη οδηγού λεωφορείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Share

    Ένας 59χρονος οδηγός λεωφορείου συννελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου στον Πειραιά και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προηγηθεί καταγγελία από γονείς μίας 18χρονης, σύμφωνα με την οποία ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

    Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός είχε προβεί σε ανάλογη επίθεση νωρίτερα την ίδια ημέρα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα