Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Προσήχθη άνδρας που απείλησε με πριόνι τρεις νεαρές σε σταθμό του ΗΣΑΠ

Share

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου στο σταθμό Περισσός του ΗΣΑΠ όταν ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά κρατώντας πριόνι κατά τριών νεαρών γυναικών που ανέμεναν στο σταθμό.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά ο 31χρονος πλησίασε μία κοπέλα στην αποβάθρα του σταθμού με κατεύθυνση προς Κηφισιά, και της απηύθυνε το λόγο χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, ενώ παράλληλα της έκανε και άσεμνες χειρονομίες. Στη συνέχεια, έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία.

    Το περιστατικό αντιλήφθηκαν άλλες νεαρές που ανέμεναν στην απέναντι αποβάθρα και όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της για να τη βοηθήσουν. Ο 31χρονος απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια, ωστόσο επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τους μίλησε άσχημα και, όταν του ζήτησαν να σβήσει τη φωτογραφία που τράβηξε, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος εταιρείας security που βρισκόταν στον σταθμό, αντιλήφθη ότι ο άνδρας κινούταν απειλητικά προς τις νεαρές έξω από το σταθμό, βρίζοντάς τες και φέροντας αιχμηρό αντικείμενο. Κάλεσε την αστυνομία στις 22:40 ενώ η αστυνομία έφτασε στον σταθμό στις 22:45 προσαγάγοντας τον 31χρονο ο οποίος φέρεται να έχει στο παρελθόν νοσηλευθεί για ψυχιατρικά προβλήματα.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα