Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: 24ωρη απεργία στα ταξί

0
Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) από τις 5 το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, έως τις 5 το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο εκθεσιακό κέντρο...

Οι κωδικοί σφαλμάτων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Share

    Χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, όλοι έχουμε πέσει σε περιπτώσεις που η κάρτα ή το εισιτήριο που χρησιμοποιούμε δεν γίνεται δεκτό στα ακυρωτικά μηχανήματα στους σταθμούς του Μετρό ή εντός λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ.

    Σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζονται κόκκινα φωτάκια, ένα κόκκινο Χ και ακούγεται η ανάλογη ηχητική ένδειξη. Στην οθόνη όμως εμφανίζεται και ένας κωδικός σφάλματος, ανάλογα με την αιτία για την οποία η επικύρωση ήταν ανεπιτυχής. Το news247.gr παρουσίασε μία λίστα με τα σφάλματα αυτά:

    • Ε04 Δεν έχει πραγματοποιηθεί επικύρωση εισόδου
    • Ε05 Υπέρβαση του επιτρεπτού χρόνου (90 λεπτά)
    • E14 Δεν επαρκεί το υπόλοιπο Αποθηκευμένης Αξίας
    • Ε18 Μη αποδεκτό προϊόν (Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει φορτωμένο προϊόν ή ότι το περιεχόμενο προϊόν έχει λήξει)
    • Ε33 Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επικύρωση εισόδου
    • Ε44 Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επικύρωση εξόδου

    Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο κωδικός Ε06 που σημαίνει ότι η κάρτα βρίσκεται στη μαύρη λίστα. Αφορά σε κάρτες που έχουν «ακυρωθεί» καθώς ο κάτοχός τους έχει δηλώσει κλοπή ή απώλεια και χρησιμοποιούνται από τρίτα άτομα. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα μπαίνει σε “μαύρη λίστα” έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον τρίτο.

    Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα