Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου: 24ωρη απεργία στα ταξί

0
Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) από τις 5 το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, έως τις 5 το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο εκθεσιακό κέντρο...

ΥΠΑ: Καταργούνται οι περιορισμοί λόγω Covid-19 στις πτήσεις

Share

    Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοίνωσε στο επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Κυριακή 1 Μαΐου 2022, έχουν αρθεί οι υγειονομικοί  περιορισμοί Covid-19 για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

    Ειδικότερα, από σήμερα και στο εξής όσον αφορά όλες τις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού και εξωτερικού (αφίξεις/αναχωρήσεις) η μόνη υποχρέωση επιβατών και εργαζομένων είναι ότι: στους χώρους προσέλευσης και αναμονής εντός αεροδρομίων, καθώς και κατά τη διάρκεια των αεροπορικών πτήσεων, το προσωπικό και οι επιβάτες υποχρεούνται να φέρουν μάσκα προστασίας.

    Σημειώνεται ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παραμένει σε ισχύ και στους σταθμούς και το εσωτερικό όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, όπως συμβαίνει και με το σύνολο των εσωτερικών χώρων.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα