Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στην Αθήνα το Σάββατο: Κλείνουν δρόμοι για τα ΙΧ, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας του Μετρό

0
Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week) μαζί με περισσότερους από 2.000 Δήμους από 44 χώρες της Ευρώπης συμμετέχει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του This is Athens – CityFestival με τη δράση «ΑΘΗΝΑς χωρίς αυτοκίνητο», που διοργανώνεται στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στον ομώνυμο δρόμο. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22/9), αναδεικνύει την ανάγκη για βιώσιμη αστική κινητικότητα. Με θέμα «Κοινόχρηστος δημόσιος χώρος», προτρέπει φέτος τους Δήμους να πάρουν αποφάσεις για την...

Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους: Επανήλθε η κυκλοφορία στον Προαστιακό

Share

    Ενημέρωση ώρα 19:10

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, άνοιξε και πάλι το τμήμα Κινέτα – Κόρινθος. Θα ακολουθήσει σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων.


    Έκλεισε με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ το τμήμα Κινέτα – Κόρινθος του Προαστιακού, λόγω φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

    Σύμφωνα με την Hellenic Train, η αμαξοστοιχία 1324 (Πειραιάς – Κιάτο με ώρα αναχώρησης 17:14) βρίσκεται σταθμευμένη στον Σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 (Κιάτο – Πειραιάς με ώρα αναχώρησης 17:59) στον Σταθμό της Κορίνθου.

    Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα